Dienst 1

Coaching

Een goede coach stelt rotvragen... 

Individuele Coaching

Teamcoaching

Managementcoaching 

Coaching voor jongeren

Traumacoaching

 

Coaches van Modyne hebben de waarheid niet in pacht, we weten niet wat goed voor u is. We kunnen wel goed kijken en pittige vragen stellen. Modyne Individuele en Team-Coachingprogramma’skenmerken zich door: heldere afspraken, vastgelegd in een coachingsplan. We maken gebruik van verschillende methodieken, die we afhankelijk van uw vraagstelling, doel en persoonlijke !pecten inzetten.

Titia Huisman is NOBCO gecertificeerd en heeft de EMCC Seniorstatus.

Onze coachingsprogramma's worden uitgevoerd in opdracht van werkgevers.

STM-scan

Wat zijn de vaardigheden en competenties van medewerkers? Wat beweegt en motiveert hem?  Past de medewerker bij de cultuur van het bedrijf? Deze elementen zijn verenigd in de STM-scan. Deze ingenieuze testmethode legt verbinding tussen talent-, persoonlijkheids- en cultuurwaarden van medewerkers en organisatiewaarden. Vraag vrijblijvend om meer informatie!

Coaching voor jongeren

Ben je tussen de 13 en 20 jaar? Zie je door de bomen het bos soms niet? Voel je je soms knel zitten tussen wat moet en wat je wilt? Soms heb je gewoon een steuntje in de rug nodig van iemand. Dat kan. Na een gratis intakegesprek kunnen we samen beslissen wat je nodig hebt en hoe we dat gaan aanpakken. Jij bent aan zet.